OM BRUUN & NIELSEN

​Transportvirksomheden Bruun & Nielsen blev etableret i 2006 af de nuværende indehavere Erik Bruun og Birger Nielsen.​

Forud for selskabets stiftelse lå et mangeårigt samarbejde mellem de to ejere. Inden de to ejere slog pjalterne sammen var de begge selvstændige vognmænd med kompetencer inden for forskellige områder

Erik Bruun påbegyndte sin karriere tilbage i 1980 og har siden været beskæftiget i transportbranchen. Eriks arbejdsområder har altid omhandlet distribution og nationale transportanliggender.

Birger Nielsen begyndte at arbejde med transport i 1985 og har ligeledes været beskæftiget i branchen lige siden. Birger Nielsens tidligere opgaver lå særligt inden for international transport og distribution over længere afstande.

Nye veje​

Partnerskabet har sikret en bred viden samt en række styrker på transportområdet, som kunderne får gavn af.

Bruun & Nielsen finder hele tiden nye veje samt bedre måder at løse opgaverne på. En ny afdeling i Tyskland ser i 2014 dagens lys. Dette led i udviklingen af transportvirksomheden vil komme Bruun & Nielsens kunder til gode i fremtiden.

Det er vigtigt for virksomheden at være med i front og forny sig løbende.

Forretningsgrundlag

Bruun & Nielsen sætter en ære i at løse alle opgaver rettidigt. Vores forretningsgrundlag bygger på tillid og lange kunderelationer.

Desuden er vi ikke bange for at samarbejde med mange af branchens dygtige kolleger for at skabe de bedst mulige løsninger for vores kunder.​

BRUUN & NIELSEN A/S // Industivej 26, 5592 Ejby // Tlf.: +45 64 42 20 45 // CVR: 29535477